Pages

divendres, 28 d’octubre del 2011

PATCH PER UBUNTU 11.10 DE MYSQL WORKBENCH

WORKBENCH només mostra l'splash d'inici quan s'inicia!!!

Avui he utilitzat per primer cop MySQL Workbench amb Ubuntu Oneric. He trobat un petit problema a nivell funcional d'aquest programa. Quan l'he executat, ha aparegut l'splash d'inici, però no ha iniciat el programa. la imatge inicial s'ha quedat en mig de la pantalla fins que no l'he tret jo manualment, tancant el procés. El més estrany, és que quan l'he tancat, finalment ha aparegut la finestra principal del programa, però no hi he pogut treballar ja que anava molt lent.

Estic buscant una solució i espero poder editar aquesta entrada aviat amb bones notícies.

BONES NOTÍCIES!!!

No han passat ni 15 minuts des que he publicat aquest post presentant un problema a resoldre i ja estic donant una solució.

El fet és que els de MySQL van descobrir aquest bug al voltant de fa un mes, abans de que sortís la versió final d'Oneric: http://bugs.mysql.com/bug.php?id=62347. Per sort, ja existeix un patch per a contrarestar aquest problema. el podeu descarregar d'es d'aquí:

Descarrega directa (Patch, s'ha de compilar):
(Siusplau, abans de descarregar aquest fitxer, acabeu de llegir aquest post. Potser us estalviareu una mica de temps si teniu problemes amb la compil·lació)
Aquesta solució és per la gent que té el seu Workbench instal·lat i que vol mantenir la configuració actual. Dic això perquè ja han aparegut algunes versions de l'aplicació que inclouen el patch. Jo he provat una i funciona perfectament. Fins hi tot, m'ha donat la impressió que anava més ràpid i tot (però crec que és pel contrast entre veure iniciar el programa com ho fa ara i que es quedés l'splash d'inici com quan vaig descobrir el problema :P). Us deixo un enllaç de descarrega i un altre per al lloc web d'Olivier Berten, el creador d'aquesta versió (recordo que no és la única versió amb el patch disponible):

Descarrega directa (Workbench 5.2.35 amb patch integrat):
Enllaç a la pàgina d'Olivier Berten en launchpad.net:
https://launchpad.net/~olivier-berten
Jo he provat la versió per a 64bits (.deb) i no he tingut cap problema. Espero que valores no en tingueu cap.


Published with Blogger-droid v1.7.4